Home Over ons

Over ons

BeursBever is opgericht in 2024 met als missie om Belgen te helpen om betere financiële beslissingen te nemen. We zien maar al te vaak dat banken, vermogensbeheerders en financiële adviseurs tegengestelde belangen hebben van hun klanten. Hierdoor blijven mensen vaak ontevreden achter. Wat je zelf doet, doe je beter. Wij vinden het daarom belangrijk dat mensen elk aspect van hun financiële leven zelf in handen kunnen nemen.

Daarom is het onze missie bij BeursBever om zo correct en neutraal mogelijk te informeren. Sommige van onze lezers leren voor het eerst over sparen en beleggen. Andere lezers zijn ervaren beleggers die hun kennis verder willen uitbreiden. Al onze artikels die we schrijven moet voldoen aan de strikte redactionele richtlijnen die we onszelf opleggen.

Ons Team

Quinten de Jong is sinds 2024 hoofdredacteur van BeursBever. Hij was daarvoor ook hoofdredacteur van digitaal mediabedrijf Smart Young Media. Hij is al meer dan 15 jaar actief bezig in de wereld van beleggen. Op zoek gaan naar ondergewaardeerde aandelen is zijn echte passie.

Disclaimer

Alle informatie die op deze website kan gevonden worden, moet beschouwd worden als louter algemene informatie.

Beleggen brengt hoge financiële risico’s met zich mee. Daarom is het belangrijk om altijd uw eigen onderzoek te doen.

Onze auteurs beschikken niet over de vereiste opleidingen of licenties om beleggingsadvies te kunnen geven.

Nieuwsbrief